Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

TC Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer stantlarımızı ziyaret etti

    You Are Currently Here!
  • Home
  • haberTC Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer stantlarımızı ziyaret etti

TC Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer stantlarımızı ziyaret etti

Dubai Gulfood Gıda Fuarı’nda yer alan North Cyprus şemsiye standımızı Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Büyükelçi Tugay Tunçer’ KKTC Abu Dabi Temsilcimiz Umut Koldaş, TC Başkonsolosu Onur Şaylan ile bürokratlar eşlik etti. Heyeti, Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu, Daire Fuarlar Amiri Öcal Erten, Sanayi Odası Fuar ve Stant Sorumluları Günce Volkaner ile Hüseyin Ezgin karşıladı. Volkaner ve Ezgin Büyükelçi Tunçer’e katılımcı firmalar, ihracatımız ve odanın fuar çalışmaları konusunda kısaca bilgi verdi.

TC Büyükelçisi Tugay Tunçer ve beraberindeki heyet fuara katılan stantların tümünü tek tek ziyaret ederek katılımcılar ile görüştü. Odanın düzenlediği standı ve sergiyi çok başarılı bulduğunu belirterek, bölgeye yapılacak ihracat ve diğer ticari ilişkiler konusunda her türlü desteği vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi.

Büyükelçi Tugay Tunçer’e, fuarda standı bulunan Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyemiz Mustafa Betmezoğlu geleneksel Kıbrıs kapısı motifli bir tablo takdim etti.

Fuar katılımcıları, oldukça dolu dolu ve verimli bir fuar geçirdiklerini söyleyerek, bu yıl özellikle KKTC Temsilcisi Umut Koldaş’ın yoğun ilgisinden ve katkısından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fuar bugün sona eriyor.

leave a comment

WhatsApp