Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

KTSO’nun organizasyonuyla yeniden gıda sektörünün nabzının attığı fuardayız

    You Are Currently Here!
  • Home
  • haberKTSO’nun organizasyonuyla yeniden gıda sektörünün nabzının attığı fuardayız

KTSO’nun organizasyonuyla yeniden gıda sektörünün nabzının attığı fuardayız

Dubai Gulfood Fuarı’na 18. Kez yerimizi aldık

Dünyanın önde gelen gıda fuarları arasında yer alan Dubai Gulfood Fuarı’na bu yıl 18. Kez katılıyoruz. Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonu ve koordinasyonunda, dünyanın gıda sektörünün buluştuğu fuarda North Cyprus markası altında 5 firma ile 19 Şubat’ta açılan fuarda yerimizi yeniden aldık.

Şeh Sait Hall 3’de yer alan 120 metrekarelik şemsiye standımızda süt ürünleri ve içeceklerimiz sergileniyor. Oda profesyonelleri Günce Volkaner ve Hüseyin Ezgin’in yönetiminde organize edilen fuara bu yıl, önemli içecek firmalarımızdan Ektam Ltd. Pergama markasıyla ilk kez Gulfood’da yer alarak açılıştan itibaren büyük ilgi gördü.

Fuarda ayrıca; Arden Gıda Ltd., Avunduk Süt Ürünleri (Meriç),  Gülgün Süt Ürünleri ve ihracatçı Maysa Ltd. şemsiye stand altında yerini aldı. Firmalarımızın tamamı ziyaretçilere tadım ve tanıtımlar gerçekleştiriyor. Dubai Gulfood Fuarı, özellikle Ortadoğu’ya yapılan gıda ihracatımızda önemli rol oynuyor.

KKTC Abu Dabi Temsilcisi Umut Koldaş, fuar öncesi ve sonrasında da organizasyona büyük destek vererek ticari ve ekonomik anlamda iletişim koordinasyonunu sağlayarak katılımcıların verimli bir fuar geçirmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Fuarda ayrıca Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu ve Fuarlar Amiri Öcal Erten de organizasyonun içinde yer alarak KTSO’ya destek ve resmi temaslarda temsiliyet gerçekleştiriyor.

Adu Dabi Temsilcisi Umut Koldaş, Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösteren iş konseyleri başkanları ve TC elçilik bürokratlarıyla fuar katılımcılarını bir araya getirecek. Umut Koldaş ayrıca, fuar süresince alıcılarla katılımcı firmalarımızı yüz yüze görüştürme imkanı sağlayacak. Dubai Gulfood Gıda Fuarı 24 Şubat tarihinde sona erecek.

leave a comment

WhatsApp