Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

Sırayla Tüm Kapıları Modernleştireceğiz

    You Are Currently Here!
  • Home
  • haberSırayla Tüm Kapıları Modernleştireceğiz

Sırayla Tüm Kapıları Modernleştireceğiz

Ekonomik Örgütler ve Turizmciler Sınır Kapıları hakkında açıklamalarda bulundu. Kamacıoğlu, Metehan Sınır Kapısı’nda 2 şerit olan yolu 3 şeride çıkarmak için çalışmaların devam ettiğini ve Haspolat bölgesine ticari kapı açmak istediklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Kamacıoğlu, Lefkoşa’ya yeni kapılarının açılması gerektiğini söyledi.    Kamacıoğlu, kapılardaki yoğunluğun farkında olduklarını, işlemlerin hızlandırılması için sırayla tüm kapıları modernleştireceklerini söyledi.    Özellikle Metehan Kapısı’ndaki geçişleri hızlandırmak için oradaki tüm bilgisayar sistemini yenilediklerini dile getiren Kamacıoğlu, ekonomik örgütler olarak yaklaşık 1 milyon TL para harcadıklarını kaydetti.    Ayrıca Kamacıoğlu, Metehan Sınır Kapısı’nda 2 şerit olan yolu 3 şeride çıkarmak için de çalışmaların devam ettiğini vurguladı.    Kamacıoğlu, Haspolat bölgesine ticari kapı açmak istediklerini belirtti.    Haspolat Sınır Kapısı’nın açılması için gerekli girişimleri yaptıklarını dile getiren Kamacıoğlu, bu konuda sıcak gelişmeler olacağını düşündüklerini söyledi.

Kaynak: https://www.bagimsiz.com/kamacioglu-ekonomik-orgutler-olarak-metehana-yaklasik-1-milyon-tl-para-harcadik?fbclid=IwAR1aFCW66fFgx2A8S9LTcJaBAqGgguFS0uMgx_a_GmCHJqlvAHx4ML9-bKo

leave a comment

WhatsApp