Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

Oda profesyonelleri enterkonnekte sistem konusunda Prof. Dr. Fahrioğlu’ndan bilgi aldı.

    You Are Currently Here!
  • Home
  • haberOda profesyonelleri enterkonnekte sistem konusunda Prof. Dr. Fahrioğlu’ndan bilgi aldı.

Oda profesyonelleri enterkonnekte sistem konusunda Prof. Dr. Fahrioğlu’ndan bilgi aldı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası profesyonelleri “KKTC’nin elektrik üretim ve tüketim durumu, enterkonnekte sistemi, sanayici için kurulacak olan güneş santrali konusunda” Prof. Dr. Murat Fahrioğlu’ndan bilgi aldı.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü Elektrik Elektronik Mühendisliği Program Koordinatörü Prof. Dr. Murat Fahrioğlu ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası profesyonellerinden Belgin Özoğlu, Hüseyin Özün Yamaç, Kemal Öztürk, Hüseyin Ezgin, Emrah Demirbilek ve Servet Derya Hayaloğlu’na KKTC’nin güncel elektrik üretimi, tüketimi ve Türkiye ile Kuzey Kıbrıs arasındaki enterkonnekte bağlantının en iyi şekilde nasıl olabileceği konusunda bilgiler verdi.
KKTC ile Türkiye arasındaki enterkonnekte sistemin bu güne kadar geldiği son noktayı ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaları, projenin tamamlanması halinde elektrik kalitesinin nasıl bir düzeye taşınacağını, frekans bağlantılarının sağlığı ve teknik açıdan geleceği noktalar hakkında bilgiler verdi.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası çalışanları, Prof. Dr. Murat Fahrioğlu’na aktarmış olduğu teknik bilgilerden dolayı teşekkür ederek iletişim ve işbirliğinin devamı dileğinde bulunuldu. 

leave a comment

WhatsApp