Organize Sanayi Bölgesi, 2.Cadde No:19, Lefkoşa - Kıbrıs Mersin 10 Türkiye ktso@kibso.org

“Sanayicilerimiz Yapı Fuarından memnun ayrıldı”

    You Are Currently Here!
  • Home
  • haber“Sanayicilerimiz Yapı Fuarından memnun ayrıldı”

“Sanayicilerimiz Yapı Fuarından memnun ayrıldı”

Bu yıl ilk defa Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Sanayi Dairesi Müdürlüğü ortak organizasyonuyla 45. Yapı Fuarı’na katılım gösterildi.

Türk yapı sektörünün lider yapı fuarı olarak nitelendiren bu fuarda iki bireysel katılım ve dört ortak organizasyon katılımıyla toplamda altı üyemiz stant açtı. PVC, alüminyum, cam, mobilya-ahşap, metal işleme ve inşaat ürünleri imalatı gibi çeşitli sektörlerde üretim yapan üyelerimiz fuarda yerini aldı. Ahmet Şahoğluları Ltd, Glasstech Trading Co Ltd, Sezer Köroğlu Ltd ve Velis Ticaret Ltd ortak organizasyonla katılım gösterirken, Hasan Onalt Sanayi Ltd ve Gürdağ Trading & Industry Ltd ise bireysel katılım gösterdi.

Fuarda alüminyum, cam, mobilya, boya, tuğla, konteyner yaşam evi ve inşaat malzemeleri sergilendi. Ayrıca, Velis Ticaret Ltd’in standında Kıbrıs Türk Dayanışma Platformuna da yer verilip, Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Köyü’nün tanıtımı yapıldı.

Fuar süreci boyunca Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve beraberindeki heyet ve Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu firmalarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Odamız Dış İlişkiler personellerinden Gizem Alışkan fuar hakkında “Türkiye’nin en prestijli yapı fuarında yerimizi almaktan çok memnunuz. İlk defa katılım göstermemize rağmen katılımcı üyelerimiz oldukça talep gördü ve ilgiyle karşılaştı. Sanayicilerimiz fuardan memnun ayrılırken benzer fuarlarda yerimizi almaya devam edeceğiz.” yorumunda bulundu.

leave a comment

WhatsApp